foto

Julia Jokinen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Král telenovely
2005 Holka, ty jsi hvězda

TV seriály

2017 Downshiftaajat (TV seriál)
Turpajuhlat (S02E05)
Siskonpeti (TV seriál)
Ihmisluonto (S03E02)
2015 Syke (TV seriál)
Joulumaa (S02E10)
Löytölapsi (S02E07)
2014 Siskonpeti (TV seriál)
Äitiys (S01E09)
Perhe (S01E06)
Koti (S01E03)
2012 Kimmo (TV seriál)
Roba (TV seriál)
Aseistettu ja vaarallinen (S01E02)
2010 Kallio (TV seriál)
Jälki (E10)
2007 Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2017 Siskonpeti (TV seriál)
Isänmaa (S03E10)
Kuolema (S03E09)
Akkojen kotkotuksia (S03E08)
další epizody (10)
2016 Siskonpeti (TV seriál)
Rajat (S02E12)
2015 Siskonpeti (TV seriál)
Nautinto (S02E11)
Kommunikaatio (S02E10)
Arki (S02E09)
další epizody (11)
2014 Justimus esittää: Fuck the Police (TV seriál)
Pasila 2.5: the Spin-Off (TV seriál)
Siskonpeti (TV seriál)
Loppu (S01E12)
Ilo (S01E11)
Suomalainen nainen (S01E10)
další epizody (12)
2007 Pasila (TV seriál)

TV pořady

2016 Nieminen & Lahtinen Show (TV pořad)
2012 Harjakaisen & Piisisen talkoot (TV pořad)
Justimus (TV pořad)
2011 YleLeaks (TV pořad)
2009 Miitta-täti (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Siskonpeti (TV seriál)
Isänmaa (S03E10)
Kuolema (S03E09)
Akkojen kotkotuksia (S03E08)
další epizody (10)
2016 Siskonpeti (TV seriál)
Rajat (S02E12)
2015 Siskonpeti (TV seriál)
Nautinto (S02E11)
Kommunikaatio (S02E10)
Arki (S02E09)
další epizody (11)
2014 Siskonpeti (TV seriál)
Loppu (S01E12)
Ilo (S01E11)
Suomalainen nainen (S01E10)
další epizody (12)

Host

TV pořady

2010 Hilander-TV (TV pořad)
Yksi lensi yli Marin pesän (TV pořad)
2005 Jopet-show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky