foto

Sanna Vuorinen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2006 Reunalla: The Edge
2005 Irti

Dokumentární

2017 Muodonmuutoksia (TV film)
Pienet taistelijat (TV film)
2015 Atomin paluu
2013 Salaiset pelit (TV film)
2012 Ammatti: elokuvaohjaaja - Pirjo Honkasalo (TV film)
2011 Stella Polaris (TV film)

TV pořady

2015 Lomamatka 80-luvulle (TV pořad)
2013 Lomamatka 70-luvulle (TV pořad)
2012 Velkavangit (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2011 Stella Polaris (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace