foto

Laurent Cantet

  • nar. 15.6.1961 (56 let)
    Melle, Dolní Sasko, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2009 Cinéma français est en voyage d'affaires, Le (TV film)
2008 Mémoires du cinéma francais, de la libération à nos jours

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)
2008 Evropské filmové ceny 2008 (TV pořad)
2004 At the Movies (TV pořad)
1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace