foto

Peter Reusse

  • nar. 15.2.1941 (78 let)
    Teltow, Brandenburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Christinas Seitensprung (TV film)
1992 Schlagbaum
1991 Polizeiruf 110 - Todesfall im Park (TV film)
Unser Haus (TV film)
Vanek-Trilogie (TV film)
Zwischen Pankow und Zehlendorf
1990 Mäuselaufrad (TV film)
Polizeiruf 110 - Ball der einsamen Herzen (TV film)
1989 Der Schlüssel zum Glück (TV film)
1988 Jahreswechsel - Zeitenwechsel (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Alles umsonst, Der (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Da mach' ich nicht mit, Der (TV film)
1987 Polizeiruf 110 - Zwei Schwestern (TV film)
1986 Jungfer Miras Mirakel (TV film)
Polizeiruf 110 - Mit List und Tücke (TV film)
1985 Die Rundköpfe und die Spitzköpfe (divadelní záznam)
Polizeiruf 110 - Treibnetz (TV film)
Zwei Nikoläuse unterwegs (TV film)
1984 Mit vierzig hat man noch Träume (TV film)
Smrt na jezeře (TV film)
1983 Es geht einer vor die Hunde (TV film)
Im Spiegel (TV film)
1982 Der Notnagel (TV film)
Rodinný gang
1981 Aus der Franzosenzeit (TV film)
Feuerdrachen (TV film)
V načale slavnych děl
1980 Dejte mi šanci (TV film)
Junosť Petra
Polizeiruf 110 - In einer Sekunde (TV film)
Ungewöhnliche Entscheidung (TV film)
1979 Alaska-Kids großer Coup (TV film)
Anna und das Familiengespenst (TV film)
Die Ringe aus Zinn (TV film)
Plantagenstraße 19 (TV film)
Polizeiruf 110 - Barry schwieg (TV film)
Risiko (TV film)
1978 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ich kündige (TV film)
Hrst naděje
Schwarz auf weiß (TV film)
1977 Ein irrer Duft von frischem Heu
Polizeiruf 110 - Ein unbequemer Zeuge (TV film)
1976 Leben und Tod König Richard III. (divadelní záznam)
1975 Kriminalfälle ohne Beispiel - Mord im Märkischen Viertel (TV film)
Mord im märkischen Viertel (TV film)
1973 Der Staatsanwalt hat das Wort - Nachteinkäufe (TV film)
Jedna madona navíc (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine Madonna zu viel
1972 Aller Liebe Anfang (TV film)
Der Regimentskommandeur (TV film)
Ein unheimliches Glück (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall des Prinzen von Arenberg (TV film)
Lützower
Navzdory všemu
Polizeiruf 110 - Das Ende einer Mondscheinfahrt (TV film)
1971 Der Sonne Glut (TV film)
Der Unfallzeuge (TV film)
1970 Fiete Stein (TV film)
1969 Staub und Rosen (TV film)
1968 Blaulicht - Leichenfund im Jagen 14 (TV film)
Die Dienstfahrt (TV film)
Die Toten bleiben jung
Die entführte Braut (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispiel - Die Dominas-Bande (TV film)
Mohr und die Raben von London
1967 Frau Venus und ihr Teufel
Geschichten jener Nacht
Svatební noc v dešti
1965 Denk bloß nicht ich heule
Dobrodružství Wernera Holta
1964 Engel im Fegefeuer
1963 Jednou v létě
Julia lebt
1962 Die aus der 12b
Lidé a zvířata
1961 Das Rabaukenkabarett

TV seriály

1993 Böses Blut (TV seriál)
1991 Mit Herz und Robe (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1987 Kiezgeschichten (TV seriál)
1985 Johann Sebastian Bach (TV seriál)
1978 Marx und Engels - Stationen ihres Lebens (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
1976 Heimkehr in ein fremdes Land (TV seriál)
1974 Erlesenes (TV seriál)
15 Schritte Distanz (S01E22)
1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Sankt Urban (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1966 Ohne Kampf kein Sieg (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Dokumentární

1980 Johann Sebastian Bachs vergebliche Reise in den Ruhm (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky