foto

Teresa Arbolí

  • nar. Sanlúcar la mayor, Sevilla, Andalusie, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Candela
2015 Asesinos inocentes
2011 Němý hlas
2010 Un mundo cuadrado
2009 Já taky
2005 Princezny
2001 Žádné boží zprávy
2000 Aunque tú no lo sepas

TV seriály

2014 El Príncipe (TV seriál)
2010 Duquesa, La (TV seriál)
Protegidos, Los (TV seriál)
2008 Física o química (TV seriál)
2007 Poslední vteřiny (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
2005 Al filo de la ley (TV seriál)
Motivos personales (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
Robles, investigador (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky