foto

Ia Langhammer

  • nar. 13.8.1962 (57 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vážná hra
Útěk do budoucnosti
2015 Arne Dahl: En midsommarnattsdröm (TV film)
I nöd eller lust
2014 Bamse och tjuvstaden
Flugparken
2013 Zločiny z vášně: Nebezpečné sny (TV film)
2012 Hamilton: Pokud jde o vaši dceru
Lycka till och ta hand om varandra
2010 Kommissarie Späck
2009 Dívka
2008 Krasoplavci
2007 Přeskoč
2006 Fallet G
Göta Kanal 2 - kanalkampen
Keillers park
Východisko
2005 Lovisa och Carl Michael (TV film)
Moje matka
2003 Okamžitý nápad
2001 Jordgubbar med riktig mjölk
2000 Livet är en schlager
1999 Hälsoresan - En smal film av stor vikt
Malá vánoční pohádka
1998 Hela härligheten
1993 Härifrån till Kim

TV seriály

2019 Älska mig (TV seriál)
Är du lycklig? (S01E06)
Jag vill se framåt (S01E05)
Kan du älska mig nu? (S01E04)
další epizody (4)
2018 Det som göms i snö (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Greyzone (TV seriál)
En aftale (E01)
Jägarna (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Syrror (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2015 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Das Mädchen und der Tod (E18)
2013 Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2012 Nikdy neotírej slzy bez rukavic (TV seriál)
Sjukdomen (E02)
Kärleken (E01)
Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Nobelova poslední vůle (E01)
2009 De halvt dolda (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Hämnden (S02E01)
2008 Häxdansen (TV seriál)
2007 Hotell Kantarell (TV seriál)
Playa del Sol (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Det tysta skriket (S03E07)
2006 Lassemajina detektivní kancelář (TV seriál)
2005 Lasermannen (TV seriál)
2004 Graven (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
1999 En dag i taget (TV seriál)
Eva & Adam (TV seriál)
1998 Pip-Larssons (TV seriál)
Pistvakt - en vintersaga (TV seriál)
S:t Mikael (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky