foto

Marie Göranzon

  • nar. 27.10.1942 (76 let)
    Linköping, Östergötlands län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Moje matka
Z úst do úst
2004 Dag och natt
2002 Alici má každý rád
1996 Ett sorts Hades (TV film)
1995 Bert - den siste oskulden
1992 S nejlepšími úmysly

TV seriály

2019 Bröllop, begravning & dop (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2007 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Det tysta skriket (S03E07)
Den svaga länken (S03E06)
Den japanska shungamålningen (S03E05)
2002 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Sista vittnet (S02E08)
Pojken i glaskulan (S02E07)
Okänd avsändare (S02E05)
další epizody (6)
2001 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Beckova pomsta (S02E01)
1991 Den goda viljan (TV seriál)

TV pořady

2012 Min sanning (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace