foto

Marc Small

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 The Knot
2007 Christmas at the Riviera (TV film)
2004 Špinavá válka (TV film)
2003 Behind Closed Doors (TV film)
2002 Young Arthur (TV film)

TV seriály

2012 Pro strach naděláno (TV seriál)
2010 Mongrels (TV seriál)
Ajťáci (TV seriál)
Zlobiví hoši (S04E05)
2009 Life of Riley (TV seriál)
2008 Clone (TV seriál)
2007 Coming of Age (TV seriál)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2004 Family Business (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2002 Krůček k vraždě (TV seriál)
Victim (S02E06)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Legacy
2014 Abducted
2012 Storage 24

Režijní filmografie

Filmy

2015 Legacy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky