foto

Rand Harper

  • nar. 7.8.1929 (90 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1960 The Bramble Bush
1959 The FBI Story
1958 Auntie Mame
Home Before Dark
1957 Fear Strikes Out
Johnny Trouble
1955 Conquest of Space
1954 Okno do dvora
Red Garters
Sabrina
1953 Forever Female

TV seriály

1959 Men Into Space (TV seriál)
1958 Sea Hunt (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Sardonic Sergeant (S02E04)
1957 Men of Annapolis (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky