foto

Willa Fitzgerald

  • nar. 17.1.1991 (29 let)
    Nashville, Tennessee, USA

Biografie

Willa je americkou herečkou, jež se narodila v Nashville, Tennessee. Poprvé se před kamerou ukázala v roce 2008. Nicméně, pořád to byly jen příležitostné role, kde se Willa jen tak mihla před kamerou.

Po střední škole nastoupila na Yale, kde také odpromovala. Po studiu se přestěhovala do New Yorkeru. Nedlouho poté, se přihlásila na konkurz k televiznímu seriálu od stanice MTV.

Získala jednu z hlavních rolí, Emmy Duval. Tak se vepsala do povědomí fanoušků. Seriál volně navazuje na filmovou sérii. V městečku Lakewood řádí sériový vrah v masce. Emma se stane jeho obětí. Je neznámým sledována a spolu se svými přáteli se mu snaží uniknout. Seriál se těší velké oblibě u televizních diváků a hororových příznivců.

Kateřina "Kacitr" Turková

Herecká filmografie

Filmy

2019 Stehlík
2017 Beach House
Blood Money
Obludárium
2014 The Novice (TV film)
Wall Street (TV film)
2008 For the Love of a Dog

TV seriály

2020 Day by Day (TV seriál) - vyp.
Jak se opovažuješ (TV seriál)
Šok a hrůza (E10)
Válečná mlha (E09)
Zamezit šíření (E08)
další epizody (9)
2019 Dolly Parton: Hra na city (TV seriál)
J. J. Sneed (E07)
Jak se opovažuješ (TV seriál)
Coup D’État (E01)
Znovu 20 (TV seriál)
Merger, She Wrote (S06E06)
The Unusual Suspect (S06E03)
2018 Domek z karet (TV seriál)
73. kapitola (S06E08)
72. kapitola (S06E07)
2017 Malé ženy (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2016 Lásky přes internet (TV seriál)
Scream (TV seriál)
Halloween Special (S02E13)
When a Stranger Calls (S02E12)
Heavenly Creatures (S02E11)
další epizody (13)
2015 Scream (TV seriál)
Revelations (S01E10)
The Dance (S01E09)
Ghosts (S01E08)
další epizody (10)
Gotham (TV seriál)
Dravá zvěř (S01E19)
2014 Alpha House (TV seriál)
The Nuptials (S02E10)
There Will Be Water (S02E09)
The Retreat (S02E06)
další epizody (7)
Stoupenci zla (TV seriál)
Zrada (S02E12)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Strašák (S04E12)
2013 Alpha House (TV seriál)
The Rebuttal (S01E09)
Prayer Brunch (S01E07)
Zingers (S01E06)
další epizody (5)
2009 Milionový lékař (TV seriál)