foto

Carolin Spieß

  • nar. 1970
    Hannover, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ein Tisch in der Provence: Hoffnung auf Heilung (TV film)
Ein Tisch in der Provence: Ärztin wider Willen (TV film)
2019 Kippa
2018 Malá čarodějnice
2017 Freibadsinfonie
2014 Der Hafenpastor und das graue Kind (TV film)
2013 Místo činu: Hamburk - Ohnivý ďábel (TV film)
2011 Kein Sex ist auch keine Lösung
2009 Kocour v botách (TV film)
Souvenirs (studentský film)
Uwe + Uwe
2008 Man liebt sich immer zweimal (TV film)
2007 Der andere Junge
2006 Väter - Denn sie wissen nicht was sich tut (TV film)
2005 Ein Geschenk des Himmels (TV film)
2004 Doppelter Einsatz - Tödliche Wahrheit (TV film)
2003 Hilfe, ich bin Millionär (TV film)
2001 Auf Herz und Nieren
Má životní láska (TV film)
2000 Der Himmel kann warten
Zwei Asse und ein König (TV film)
1999 OA jagt Oberärztin (TV film)

TV seriály

2020 SOKO Wismar (TV seriál)
Nach der Ebbe kommt der Tod (S17E25)
2018 The Team (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
Unter Gaunern (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der letzte Gast (S13E05)
2012 Auf Herz und Nieren (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečná pomsta (S04E11)
2010 A Gurls Wurld (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Gegen den Strom (E38)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Za zavřenými dveřmi (S03E09)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
In den Nebel (E37)
Im toten Winkel (E35)
2008 Deník doktorky (TV seriál)
Pension Schmidt (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Auf dünnem Eis (E34)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2000 Max & Lisa (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Hausmeister Krause - Ordnung muss sein (TV seriál)
Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
Strandclique, Die (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Die Schule am See (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
1995 Stefanie - nový začátek (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Deich TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky