foto

Michael Haussman

  • nar. 1964
    Gary, Indiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 A Study in Gravity
The Audition
2009 Madonna: Celebration - The Video Collection (video kompilace)
2005 Kanye West: College Dropout - Video Anthology (video kompilace)
2003 Spiknutí
2002 The Abandoned 58
1999 Madonna: The Video Collection 93:99 (video kompilace)
1997 Rhinoceros Hunting In Budapest

Dokumentární

2013 The Unsinkable Henry Morgan
2003 The Last Serious Thing

Hudební videoklipy

2017 Rita Ora - Your Song (hudební videoklip)
2015 Selena Gomez - Same Old Love (hudební videoklip)
2007 Jennifer Lopez - Qué Hiciste (hudební videoklip)
The Chemical Brothers - Do It Again (hudební videoklip)
2006 Chris Cornell - You Know My Name (hudební videoklip)
Justin Timberlake - SexyBack (hudební videoklip)
2005 Britney Spears: Someday (I Will Understand) (hudební videoklip)
Shakira feat. Alejandro Sanz - La Tortura (hudební videoklip)
1995 Madonna: Véras (hudební videoklip)
Madonna: You'll See (hudební videoklip)
Paula Abdul - My Love Is For Real (hudební videoklip)
1994 Madonna: Take a Bow (hudební videoklip)
1992 Richard Marx - Hazard (hudební videoklip)
1991 Martika - Love... Thy Will Be Done (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 The Audition
1997 Rhinoceros Hunting In Budapest

Dokumentární

2003 The Last Serious Thing

Hudební videoklipy

1992 Richard Marx - Hazard (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Dokumentární

2003 The Last Serious Thing

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace