foto

Frank Aletter

  • nar. 14.1.1926
    Queens, New York City, New York, USA
  • zem. 13.5.2009 (83 let)
    Tarzana, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Vasectomy: A Delicate Matter
1983 Soukromá škola
1981 The Star Maker (TV film)
1972 Now You See Him, Now You Don't
Run, Cougar, Run
1970 Lassie: Peace Is Our Profession (TV film)
Tora! Tora! Tora!
1964 A Tiger Walks
1955 Pan Roberts

TV seriály

1989 Adam 12 (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
You Again? (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Kongres volá (S01E11)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Three's a Crowd (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Love, Sidney (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Hello, Larry (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Jak vytočit vraždu (S07E04)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Blansky's Beauties (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Operation Petticoat (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Holmes and Yo-Yo (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Rich Man, Poor Man (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
What's Happening!! (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Pro dobro kolektivu (S02E04)
1972 Banyon (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Jigsaw (TV seriál)
Maude (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
The Don Rickles Show (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Funny Face (TV seriál)
1970 Nancy (TV seriál)
Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
My World and Welcome to It (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Banana Splits Adventure Hour, The (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 It's About Time (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
The Cara Williams Show (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Parallel (S04E11)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
1960 Bringing Up Buddy (TV seriál)
Insight (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace