foto

Garth Jennings

  • nar. 1972
    Epping, Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2021 Sing 2
2018 Madame
2016 Zpívej
2007 Malý Rambo
2005 Stopařův průvodce po Galaxii

Hudební videoklipy

2011 Radiohead - Lotus Flower (hudební videoklip)
1999 Blur - Coffee and TV (hudební videoklip)
Fatboy Slim: Right Here, Right Now (hudební videoklip)

Video kompilace

2003 Best of R.E.M.: In View 1988-2003, The (video kompilace)
2000 The Best of Blur (video kompilace)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Sing 2
2016 Zpívej

Fanoušci tvůrce