foto

Garth Jennings

  • nar. 1972
    Epping, Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Madame
2016 Zpívej
2007 Malý Rambo
2005 Stopařův průvodce po Galaxii
2003 Best of R.E.M.: In View 1988-2003, The (video kompilace)
2000 The Best of Blur (video kompilace)

Hudební videoklipy

2011 Radiohead - Lotus Flower (hudební videoklip)
1999 Fatboy Slim - Right Here Right Now (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Sing 2
2016 Zpívej

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace