foto

Alex Mallari Jr.

  • nar. Filipíny

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 The Adam Project
2019 Code 8
2015 Brána temnoty
2014 Debug
Robocop
2010 Dead Genesis

TV seriály

2021 Zpátky do práce (TV seriál)
Finger in the Butt (S05E06)
A Rat, Girl (S05E04)
Pleasure Yourself (S05E03)
2020 Coroner (TV seriál)
Borders (S02E02)
Fire (S02E01)
Zpátky do práce (TV seriál)
Karlík a továrna na trávu (S04E08)
Špatná pověst (S04E07)
Nikdo nepřijde (S04E04)
další epizody (4)
2019 Jett (TV seriál)
Rosalie (E07)
Josie (E06)
Frank Sweeney (E04)
další epizody (5)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Na Děti noci (S03E15)
Polibek od růže (S03E14)
Slasher (TV seriál)
15:00 až 18:00 (S03E04)
2018 In Contempt (TV seriál)
Burned Out (E08)
Insomnia (TV seriál)
Because We Can (E08)
In Blood So Steeped (E07)
Dinner of the Dead (E06)
další epizody (8)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Familia ante omnia (S03E09)
2017 Právem odsouzeni (TV seriál)
Vražda basketbalové hvězdy (E10)
Dark Matter (TV seriál)
Nowhere to Go (S03E13)
My Final Gift to You (S03E12)
Built, Not Born (S03E10)
další epizody (11)
2016 Prezident v pořadí (TV seriál)
Mise (S01E05)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Zůstaň bdělý (E06)
Prospectská trojka (E02)
Dark Matter (TV seriál)
But First, We Save the Galaxy (S02E13)
Sometimes in Life You Don't Get to Choose (S02E12)
Wish I'd Spaced You When I Had the Chance (S02E11)
další epizody (13)
2015 Dark Matter (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Zákryt (S01E06)
Defiance: The Lost Ones (TV seriál)
Remedy (TV seriál)
2013 Played (TV seriál)
Cops (E09)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Date Night (S01E21)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Down in L.A. (S01E01)
Cybergeddon (TV seriál)
2011 Nikita (TV seriál)
Clawback (S02E07)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Ep.13 Payback (S01E07)
Urban Warfare (S01E06)
Street Wars (S01E03)
další epizody (5)

Dokumentární

2008 Chladnokrevně (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky