foto

Seong-joon Lee

  • nar. Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Haengbokeul jooneun salam (TV seriál)
2015 Bameul geotneun sunbi (TV seriál)
2013 Ki hwanghoo (TV seriál)
2012 Haereul poomeun dal (TV seriál)
2010 Jeulgeowoon naui jib (TV seriál)
2009 Inyeon mandeulgi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace