foto

Joan Shawlee

  • nar. 5.3.1926
    Forest Hills, New York, USA
  • zem. 22.3.1987 (61 let)
    Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Memories from the Sweet Sue's - a.z.
1984 V žáru velkoměsta
1982 Kiss My Grits
1981 Child Bride of Short Creek (TV film)
Kamaráde, kamaráde
Longshot
1977 Never Con a Killer (TV film)
1976 Flash and the Firecat
1975 Sbohem buď, lásko má
1971 Dead Men Tell No Tales (TV film)
Ještě jeden vlak k vyloupení
Willard
1968 Live a Little, Love a Little
Something for a Lonely Man (TV film)
1967 Masakr na svatého Valentýna
The Reluctant Astronaut
Tony Rome
1966 Divocí andělé
1964 Guerillas in Pink Lace
1963 Sladká Irma
Vlastní žena se nekritizuje
1960 Byt
1959 Někdo to rád horké
1957 Sbohem, armádo
1955 Born for Trouble
Bowery to Bagdad
Conquest of Space
1954 About Mrs. Leslie
Casanova's Big Night
Francis Joins the WACS
Pride of the Blue Grass
Zrodila se hvězda
1953 All Ashore
Loose in London
Odtud až na věčnost
1952 Because of You
Manželský život
Something for the Birds
Sound Off
1951 Two Tickets to Broadway
1950 Prehistoric Women
Žena na útěku
1947 Buck Privates Come Home
I'll Be Yours
Song of Scheherazade
The Michigan Kid
The Vigilantes Return
1946 Because of Him
Cuban Pete
House of Horrors
Idea Girl
Inside Job
Lover Come Back
Swing High, Swing Sweet
Tangier
The Runaround
White Tie and Tails
1945 Frontier Gal
Men in Her Diary
This Love of Ours

TV seriály

1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Joe's World (TV seriál)
The Last Resort (TV seriál)
1976 Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Tony Randall Show (TV seriál)
1975 Matt Helm (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
Prázdný rám (S01E04)
1970 Arnie (TV seriál)
Storefront Lawyers (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1963 Glynis (TV seriál)
The New Phil Silvers Show (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1959 The Betty Hutton Show (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Ethel Barrymore Theater (TV seriál)
The Adventures of Aggie (TV seriál)
1954 Stories of the Century (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 My Little Margie (TV seriál)
The Abbott and Costello Show (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)

Dokumentární

1994 Abbott and Costello Meet Jerry Seinfeld (TV film) - a.z.

TV pořady

1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace