foto

Jeffery Self

  • nar. 19.2.1987 (33 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kalifornský sen
2019 Lovestruck (TV film)
2018 The California No
2015 You're Killing Me
2013 Dokaž to! Lovec žen
Paragon School for Girls

TV seriály

2020 Search Party (TV seriál)
A Dangerous Union (S03E08)
Rogue Witness (S03E07)
Public Appeal (S03E05)
další epizody (5)
2017 Search Party (TV seriál)
Psychosis (S02E10)
Obsession (S02E06)
Paranoia (S02E05)
další epizody (5)
2016 Search Party (TV seriál)
The Return of the Forgotten Phantom (S01E08)
The Mystery of the Golden Charm (S01E05)
The Woman Who Knew Too Much (S01E02)
další epizody (4)
2015 Difficult People (TV seriál)
Premium Membership (S01E07)
2013 Gay of Thrones (TV seriál)
2012 Zoufalé manželky (TV seriál)
Na každém kroku (S08E18)
2011 Friends with Benefits (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
It's Time to Kill the Turtle (S01E08)
Torchwood (TV seriál)
Rendition (S04E02)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Klaus a Greta (S04E09)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 You're Killing Me

TV seriály

2013 Gay of Thrones (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2013 Gay of Thrones (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky