foto

Jurij Borisov

  • nar. 8.12.1992 (26 let)
    Reutov, Moskevská oblast, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Port
Sojuz spasenija
2018 Křišťálová labuť
Sjem par něčistych
2015 Doroga na Berlin
2014 Motylki (TV film)
2011 Jelena
Vykoupení

TV seriály

2017 Ikra (TV seriál)
Otčij bereg (TV seriál)
Zakon kamennych džunglej 2 (TV seriál)
2015 Molodaja gvardija (TV seriál)
2014 Proščaj, ljubimaja (TV seriál)
Staroje ružjo (TV seriál)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
2013 Motylki (TV seriál)
Pogruženije (TV seriál)
2012 Mama-detektiv (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
V zone riska (TV seriál)

Dokumentární

2010 Pojedinki: Ispytanije směrťju (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace