foto

Jurij Borisov

  • nar. 8.12.1992 (27 let)
    Reutov, Moskevská oblast, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kalašnikov
Kto-nibuď viděl moju děvčonku?
Serebrjanyje koňki
Vtorženije
2019 Býk
Krasnyj prizrak
Port
Sojuz spasenija
2018 Křišťálová labuť
Sjem par něčistych
2015 Doroga na Berlin
2014 Černobyl (TV film)
2011 Jelena
Vykoupení

TV seriály

2020 Mir! Družba! Žvačka! (TV seriál)
2017 Ikra (TV seriál)
Otčij bereg (TV seriál)
Zakon kamennych džunglej 2 (TV seriál)
2015 Molodaja gvardija (TV seriál)
2014 Proščaj, ljubimaja (TV seriál)
Staroje ružjo (TV seriál)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
2013 Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Motylki (TV seriál)
Pogruženije (TV seriál)
2012 Metod Frejda (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
V zone riska (TV seriál)

Dokumentární

2010 Pojedinki: Ispytanije směrťju (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky