foto

Vera Loebner

  • nar. 25.7.1938 (81 let)
    Sorau, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Der Preis der Schönheit (TV film)
Jugendsünde (TV film)
Zwei Dickköpfe mit Format (TV film)
1999 Drei Gauner, ein Baby und die Liebe (TV film)
Gaukler der Liebe (TV film)
1997 Der Prinzgemahl (TV film)
Kap der guten Hoffnung (TV film)
1991 Josef und Maria (TV film)
1990 Pause für Wanzka (TV film)
1989 Die verschwundene Miniatur (TV film)
Späte Ankunft (TV film)
1986 Přízrak v křoví (TV film)
1984 Schlucker oder Fahren wir eben mal nach Görlitz (TV film)
1983 Mann und sein Name, Der (TV film)
1982 Der Staatsanwalt hat das Wort - Hoffnung für Anna (TV film)
Familie Rechlin (TV film)
1980 Polizeiruf 110 - Zeuge gesucht (TV film)
Recht seriöser Herr, Ein (TV film)
1979 Alles im Garten (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Geschenkt ist geschenkt (TV film)
1978 Der Staatsanwalt hat das Wort - Der Kurschatten (TV film)
Vier Tropfen (divadelní záznam)
1977 Der Staatsanwalt hat das Wort - Eine Drachme aus Syrakus (TV film)
1976 Der Staatsanwalt hat das Wort - Wenn die Karre nicht läuft (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Felix kauft ein Pferd, Der (TV film)
1975 Der Staatsanwalt hat das Wort - 2,5 Karat (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Geschiedene Leute (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - 2,5 Karat, Der (TV film)
1974 Der Staatsanwalt hat das Wort - Das Gartenfest (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Schwester Martina (TV film)
1973 Der Staatsanwalt hat das Wort - Die Kraftprobe (TV film)
1972 Der Staatsanwalt hat das Wort - Der illegale Projektant (TV film)
1971 Die Unbequemen (TV film)
1970 Nathan der Weise (divadelní záznam)
1965 Die Himmelfahrt der Galgentoni (TV film)

TV seriály

2002 Um Himmels willen (TV seriál)
1995 Mordslust (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Der Staatsanwalt hat das Wort - Finderlohn (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky