foto

Vera Loebner

  • nar. 25.7.1938 (82 let)
    Sorau, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Der Preis der Schönheit (TV film)
Jugendsünde (TV film)
Zwei Dickköpfe mit Format (TV film)
1999 Drei Gauner, ein Baby und die Liebe (TV film)
Gaukler der Liebe (TV film)
1997 Der Prinzgemahl (TV film)
Kap der guten Hoffnung (TV film)
1991 Josef und Maria (TV film)
1990 Pause für Wanzka (TV film)
1989 Die verschwundene Miniatur (TV film)
Späte Ankunft (TV film)
1986 Přízrak v křoví (TV film)
1984 Schlucker oder Fahren wir eben mal nach Görlitz (TV film)
1983 Mann und sein Name, Der (TV film)
1982 Familie Rechlin (TV film)
1980 Polizeiruf 110 - Zeuge gesucht (TV film)
Recht seriöser Herr, Ein (TV film)
1979 Alles im Garten (TV film)
1971 Die Unbequemen (TV film)
1965 Die Himmelfahrt der Galgentoni (TV film)

TV seriály

2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Umwege der Liebe (S01E07)
Verschüttet (S01E06)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
1995 Mordslust (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Finderlohn (E95)
1982 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Hoffnung für Anna (E80)
1979 Guten Morgen, du Schöne (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Geschenkt ist geschenkt (E61)
1978 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Der Kurschatten (E57)
1977 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Eine Drachme aus Syrakus (E54)
1976 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Wenn die Karre nicht läuft (E47)
Felix kauft ein Pferd (E44)
1975 Prokurátor má slovo (TV seriál)
2,5 Karat (E41)
Geschiedene Leute (E39)
1974 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Sestra Martina (E36)
Das Gartenfest (E34)
1973 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Zkouška síly (E29)
1972 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Der illegale Projektant (E25)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)

Divadelní záznam

1978 Vier Tropfen (divadelní záznam)
1970 Nathan der Weise (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1975 Prokurátor má slovo (TV seriál)
2,5 Karat (E41)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky