foto

Vicky Matthews

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Hitlerův kruh zla (TV seriál)
2015 Andrew Carnegie: Rags to Riches, Power to Peace
2009 Obří ryby (TV seriál)
2008 Jak se věci mají (TV seriál)
2005 Objevování pravdy (TV seriál)
2004 Psychic Detectives (TV seriál)

TV pořady

2018 Help! My House Is Haunted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace