foto

Paul Lynch

  • nar. 11.6.1946 (71 let)
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Christmas Switch, The
2009 Nightmare Carnival
2007 Savage Planet (TV film)
2004 Klec
2000 Mrazivý strach
1999 More to Love
1997 No Contest II
1994 Bez soutěže
1991 Oběť krásy (TV film)
1989 Agentkou proti své vůli (TV film)
She Knows Too Much (TV film)
Vrah ve tmě (TV film)
1988 Going to the Chapel
Maigret (TV film)
1987 Blindside
Really Weird Tales (TV film)
1986 Bullies
Let
Mania (TV film)
1983 Cross Country
1982 Humongous
1980 Hra na vraha
1978 Blood & Guts
1973 The Hard Part Begins

TV seriály

1999 The Magician's House (TV seriál)
1997 Směr jih (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Viper (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Temná místa (S01E11)
Druhá duše (S01E04)
Land's End (TV seriál)
Xena (TV seriál)
1994 Liberty Street (TV seriál)
Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
Robocop (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Matrix (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Bojová linie (S01E12)
Pasažér (S01E08)
Bez Q (S01E06)
další epizody (5)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Základní povinnost (S05E19)
1991 Temné stíny (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Otázka času (S05E09)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Nepřirozený výběr (S02E07)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Heslo (S01E14)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Bez zábran (S01E02)
Četa v akci (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1982 Voyagers! (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace