foto

Stephen Manuel

  • nar. 25.8.1971 (49 let)
    Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Iron Doors
2009 Lucky Fritz
Shoot the Duke
2008 Dokonalý úkryt
Zachraňte Tobyho
2003 Der letzte Lude
Tučňák Amundsen (TV film)
2001 Schwarz & McMurphy
Schwarz a McMurphy (TV film)
1998 Full Feedback

TV seriály

2000 Kobra 11 (TV seriál)
Nebezpečná hra (S04E11)
Chata u jezera (S04E10)
1998 Klaun (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)

TV pořady

1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2010 Iron Doors

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky