foto

José Ángel Egido

  • nar. 1951
    Redondela, Pontevedra, Galicie, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 María a ti ostatní
2015 Little Galicia
2014 Fort Ross
2013 Gente en sitios
Vysněná země
¿Quién mató a Bambi?
2012 A puerta fría
2011 Águila Roja, la película
2010 El mal ajeno
Ptáci z papíru
2008 Slepé slunečnice
Zbabělci
2007 Diente por ojo
Hotel Tívoli
2006 GAL
Napoleon a já
Películas para no dormir: Regreso a Moira (TV film)
2005 Bratrova noc
Elsa a Fred
2004 El último peldaño
Luisa Sanfelice (TV film)
Nikde
Occhi di cristallo
Soñador, El
Světlá chvilka
2003 Nedovtipní
Uklidni se!
2002 Pondělky na slunci
1999 Cuando vuelvas a mi lado
1997 Carreteras secundarias
Otevři oči
1996 Láska vážně škodí zdraví
1993 El joven Picasso (TV film)
Rosa rosae
1991 Fuente de la edad, La
1987 Lorca, smrt básníka (TV film)
1985 Juke box

TV seriály

2019 Matadero (TV seriál)
2012 Imperium (TV seriál)
2011 Asesinato de Carrero Blanco, El (TV seriál)
Hispania, la leyenda (TV seriál)
2009 Hay alguien ahí (TV seriál)
Águila roja (TV seriál)
2008 Futuro: 48 horas (TV seriál)
Guante blanco (TV seriál)
2007 Poslední vteřiny (TV seriál)
2006 Simuladores, Los (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2001 Ciudad sur (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
Pratos combinados (TV seriál)
1994 Colegio mayor (TV seriál)
¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1987 Gatos en el tejado (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 Días de cine (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace