foto

Anu Hämäläinen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Toisenlainen

Hudební videoklipy

2016 Crimsonic: Hide & Seek (hudební videoklip)

Maskérská filmografie

Filmy

2016 Toisenlainen
2008 Korkein oikeus
2005 Pian on aamu

Dokumentární

2019 Suurkaupungin kasvot (TV seriál)
Värit (E02)
Rytmi (E01)
2018 Star Shaped Scar
2017 Arman ja Suomen rikosmysteerit (TV seriál)
Hammasmurhaaja (S01E10)
Kadonnut henkilö (S01E09)
Räjähdys Tampereella (S01E08)
další epizody (9)

TV pořady

2018 Kultainen Venla (TV pořad)
UMK18 (TV pořad)

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Äpärä

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky