foto

Pierre Morel

  • nar. 12.5.1964 (55 let)
    Francie

Zajímavosti o tvůrci (3)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Peppermint: Anděl pomsty
2015 Gunman: Muž na odstřel
2010 Bez soucitu
2008 96 hodin
2004 Okrsek 13

TV seriály

2015 William the Conqueror (TV seriál)
2014 Noční směna (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Nultá hodina (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

2007 Boj
Zéro deux
2006 Láska a jiné pohromy
2005 Utržený ze řetězu
2004 L'Américain
Thinning the Herd
2002 Kurýr
2001 Azurová tajemství (TV film)
1998 Changement de cap (TV film)
1993 Arène

TV seriály

1996 Madame le consul (TV seriál)
1995 Julie Lescautová (TV seriál)
Křest nováčků (S04E06)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Extrémní rychlost

Host

TV pořady

2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(79)