foto

James Bond III

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Def by Temptation
1988 Blázinec ve škole
1985 Go Tell It On the Mountain (TV film)
1984 Booker (TV film)
1980 Sky Is Gray, The (TV film)
1979 Fish That Saved Pittsburgh, The
1978 Big Bob Johnson and His Fantastic Speed Circus (TV film)

TV seriály

1981 American Playhouse (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
The Red Hand Gang (TV seriál)
1976 Tabitha (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2012 Restless
1990 Def by Temptation

Režijní filmografie

Filmy

1990 Def by Temptation

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Def by Temptation

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace