foto

Michael Jibson

  • nar. 16.12.1980 (40 let)
    Hull, Humberside, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Last Night in Soho
2019 1917
2018 What Happened to Evie
Útok z hlubin
2017 Kráska a zvíře
2016 The Lighthouse
2015 Saints & Strangers (TV film)
2014 Klub výtržníků
Krvavé peníze
That Day We Sang (TV film)
2013 A Viking Saga: The Darkest Day
Hammer of the Gods
Ranhojič
Třináctý příběh (TV film)
WikiLeaks
2012 Bídníci
2011 Panic Button
2010 Cemetery Junction
Devil's Bridge
2008 Freakdog
Lekce 21
Čistá práce
2006 Rytíři nebes
2001 Jim z nádraží (TV film)

TV seriály

2021 The Barking Murders (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2020 Honour (TV seriál)
Isolation Stories (TV seriál)
Kvíz (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2018 Psychiatr (TV seriál)
The Boy on the Bridge (S01E01)
2015 Galavant (TV seriál)
Joust Friends (S01E02)
Poslední království (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Otec Brown (TV seriál)
Ráj zlodějů (S03E13)
Inspektor Banks (TV seriál)
Pohřbené - 2. část (S04E04)
Pohřbené - 1. část (S04E03)
2012 Hatfieldovi a McCoyovi (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1986 Casualty (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 The Lighthouse

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky