foto

Henry Garrett

  • nar. Bristol, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 London Fields
2017 Kráska a zvíře
2016 Criminal: V hlavě zločince
2015 Dániel
Re-Kill
2014 Králova zahradnice
Pride
Testament mládí
2013 Arbitr
Beat
2012 30 minut po půlnoci
Red Tails
2011 The Wicker Tree
2009 Boxer
Smrtelné sny
The Fading Light
2008 Actually, Adieu My Love

TV seriály

2017 The Son (TV seriál)
Scalps (S01E10)
The Prophecy (S01E09)
Honey Hunt (S01E08)
další epizody (10)
2016 Poldark (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (6)
2015 Poldark (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
2014 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
2013 Atlantis (TV seriál)
2010 Material Girl (TV seriál)
Ashes to Ashes (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Prokletý box (S13E06)
2009 Missing (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Pandora (S03E04)
Everyone (S03E01)
2008 Milenky (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2008 Lidské tělo: Hranice možností (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace