foto

Alexandr Polozov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Dinozavr (TV seriál)
2016 Salam Maskva (TV seriál)
2011 Kamenskaja (TV seriál)
Zamena objekta (S06E04)
2009 Kamenskaja (TV seriál)
Zakon trech otricanij (S05E06)
2005 Kamenskaja (TV seriál)
Dvojnik (S04E03)
Těň prošlogo (S04E02)
Ličnoje dělo (S04E01)
2003 Kamenskaja (TV seriál)
Sedmaja žertva (S03E04)
Stilist (S03E03)
Kogda bogi smějutsja (S03E02)
další epizody (4)
2002 Kamenskaja (TV seriál)
Za vsjo nado platit' (S02E04)
Mužskije igry (S02E03)
Ja umer včera (S02E02)
další epizody (4)
2001 Rostov-papa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky