foto

Yong-joon Ahn

  • nar. 22.11.1987 (31 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hapeu
2014 Cheongchoonhagdang : pungkimoonlan bossam yasa
2013 Namja sayongseolmyungseo
2012 Kangchul Dae-oh : kugukui chulgabang
2011 Chaepowang
2009 Kingkongeul deulda

TV seriály

2017 Teonneol (TV seriál)
2014 SOS nareul goohaejwo (TV seriál)
2013 Toowikseu (TV seriál)
2012 Jeon Woo-Chi (TV seriál)
Monseuteo (TV seriál)
2011 Heeosyo (TV seriál)
Jigoneun motsala (TV seriál)
Shineui kwijeu shijoon 2 (TV seriál)
2010 Jeonwoo (TV seriál)
Shineui kwijeu (TV seriál)
2008 Haengbok hamnida (TV seriál)
2007 Kaljapui osujeong (TV seriál)
Kyeongseong seukaendeul (TV seriál)
2006 90 Il, saranghal sigan (TV seriál)
Banolrim 3 (TV seriál)
Bimileui kyojeong (TV seriál)
Jumong (TV seriál)
Naesarang motnanyi (TV seriál)
Sarangkwa yamang (TV seriál)
마이 러브 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace