foto

Ani Lorak

  • nar. 27.9.1978 (40 let)
    Kitsman, Černovická oblast, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Princezna a dráček
2012 Krasnaja Šapočka (TV film)
2011 Novyje priključenija Aladdina (TV film)
2001 Večera na chutore bliz Dikaňki (TV film)

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Ani Lorak - Malvy (hudební videoklip)
2012 Ani Lorak - Obnimi menya krepche (hudební videoklip)
2011 Ani Lorak - Sprosi (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace