foto

Ayşenil Şamlıoğlu

  • nar. 20.3.1956 (63 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Aşk, Büyü, vs.
2018 Düğüm Salonu
Son Çıkış
2015 Yav He He
2013 Benimle Oynar mısın?
Eyyvah Eyvah 3
Místo zlatých hvězd
2011 Eyyvah eyvah 2
2010 Ay Lav Yu
Ejder Kapanı
Prensesin Uykusu
2008 Broken Angel
2006 Kabuslar Evi: Gece Gelen Arkadaşlar (TV film)
Sınav
2003 İnşaat
2001 Nyári vakáció

TV seriály

2019 Jet Sosyete (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
další epizody (24)
2018 Jet Sosyete (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (26)
2017 Kırlangıç Fırtınası (TV seriál)
2016 Tatlı İntikam (TV seriál)
Episode 30 (E30)
Episode 29 (E29)
Episode 28 (E28)
další epizody (30)
2014 Kocamın Ailesi (TV seriál)
2013 Aldırma Gönül (TV seriál)
Galip Dervis (TV seriál)
2012 Kötü Yol (TV seriál)
2011 Bizim Yenge (TV seriál)
Sen De Gitme (TV seriál)
2010 Çakıl Taşları (TV seriál)
2009 Ah Kalbim (TV seriál)
2008 Yol Arkadaşım (TV seriál)
2007 Fikrimin İnce Gülü (TV seriál)
2006 Taşların Sırrı (TV seriál)
İlk Aşkım (TV seriál)
2005 Nefes Nefese (TV seriál)
2000 Bizim Evin Halleri (TV seriál)
1993 Ferhunde Hanımlar (TV seriál)

Dokumentární

2010 Olmasa

Host

TV pořady

2016 Demet Akbağ İle Çok Aramızda (TV pořad)
1996 Beyaz Show (TV pořad)
1991 Laf Lafı Açıyor (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky