foto

Andrew Nock

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2012 Muž a jeho 90kilový nádor (TV film)
2011 Zbraně, které změnily svět (TV seriál)
2007 Combat Zone (TV seriál)
Vesmír (TV seriál)
2003 Wild West Tech (TV seriál)
2002 Conquest (TV seriál)
1998 Příběhy zbraní (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2014 In Search of Aliens (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2014 In Search of Aliens (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky