foto

Eamonn Riley

  • nar. 2.3.1961 (59 let)
    Dartford, Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 A Is for Acid (TV film)
1996 Hillsborough (TV film)

TV seriály

2019 Roky a roky (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2010 Accused (TV seriál)
Willy's Story (S01E01)
2008 Sunshine (TV seriál)
2006 Johnny and the Bomb (TV seriál)
The Chase (TV seriál)
The Street (TV seriál)
2005 Alright? Alright! (TV seriál)
2004 Island at War (TV seriál)
The Courtroom (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1995 Zlatá klec (TV seriál)
1993 Three Seven Eleven (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky