foto

Jari Kaarre

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Byllenstrand (studentský film)

Dokumentární

2011 Big Brother: Missä he ovat nyt? (TV film)

TV pořady

2015 Big Bang! (TV pořad)
Hottikset (TV pořad)
Sohvaperunat (TV pořad)
V###n puhelinmyyjät! (TV pořad)
2014 Tuubi (TV pořad)
2007 Talent Suomi (TV pořad)
2005 Big Brother Suomi (TV pořad)
Diili (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Byllenstrand (studentský film)

Dokumentární

2011 Big Brother: Missä he ovat nyt? (TV film)

TV pořady

2012 Duudsonit tuli taloon (TV pořad)
2005 Diili (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Maa kutsuu (studentský film)

Skladatelská filmografie

Filmy

2004 Byllenstrand (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky