foto

Ron Oliver

  • nar. Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Grand-Daddy Day Care
2018 Christmas Everlasting (TV film)
Truly, Madly, Sweetly (TV film)
2017 A Man for Every Month (TV film)
Big Fat Liar 2
Like Cats and Dogs (TV film)
The Christmas Train (TV film)
2016 Date with Love (TV film)
Doktorka k nakousnutí (TV film)
Every Christmas Has a Story (TV film)
Mostly Ghostly 3: One Night in Doom House (TV film)
2015 A Christmas Detour (TV film)
Angel of Christmas (TV film)
Dokonalé protiklady
I Do, I Do, I Do (TV film)
Romantically Speaking (TV film)
2014 Beethoven's Treasure
Mom and Dad Undergrads (TV film)
On Paper (TV film)
Recipe for Love (TV film)
Wedding Planner Mystery (TV film)
2013 Her Husband's Betrayal (TV film)
Trainer, The (TV film)
2012 Broken Trust (TV film)
Cupid (TV film)
Love at the Thanksgiving Day Parade (TV film)
The Music Teacher (TV film)
2011 Smooch (TV film)
2010 Válka blogerek (TV film)
2009 Smrtící déšť (TV film)
Zlo přichází (TV film)
2008 Ice Blues
Jinak jen smrt
Svatební horečka (TV film)
Sérum pravdy (TV film)
2007 Postrach Dennis o Vánocích
2006 All She Wants for Christmas (TV film)
My Silent Partner (TV film)
Otřes systému
2005 Chasing Christmas (TV film)
Ten třetí je navíc (TV film)
2004 Have You Heard? Secret Central
Thralls
2001 Noční můry 2: Ztracený tábor
1994 Atomic Tommy (TV film)
1992 Liar's Edge (TV film)
1989 Prom Night III: The Last Kiss

TV seriály

2006 Billable Hours (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Romeo! (TV seriál)
2001 Noční můry (TV seriál)
Past na ptáky (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Very Stupid People (S01E13)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
The Zack Files (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Stone Dreams (S04E22)
Elevator (S04E20)
Gone Fishing (S04E16)
další epizody (4)
1999 Amazonka (TV seriál)
Beggars and Choosers (TV seriál)
Bojíte se tmy? (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Temple of Light (S04E08)
883 (S04E05)
Věčný život: 1. část (S03E21)
další epizody (6)
1998 Animorphs (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Zmrazená víra (S02E19)
Labyrint (S02E17)
1997 Zámořská střední (TV seriál)
1996 Flash Forward (TV seriál)
Lexx (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
Nancy Drew (TV seriál)
1994 Dead at 21 (TV seriál)
Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
1993 Chris Cross (TV seriál)
1992 The Tomorrow People (TV seriál)
1988 Police Academy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Christmas Everlasting (TV film)
Hope at Christmas (TV film)
2017 Romance at Reindeer Lodge (TV film)
2016 Every Christmas Has a Story (TV film)
Mostly Ghostly 3: One Night in Doom House (TV film)
My Christmas Dream (TV film)
Operation Christmas (TV film)
2015 Harvest Moon (TV film)
2014 Beethoven's Treasure
Good Mistress, The (TV film)
2013 Trainer, The (TV film)
2011 Pohřešovaná (TV film)
2004 Modrý démon
1994 Atomic Tommy (TV film)
1992 Liar's Edge (TV film)
1989 Prom Night III: The Last Kiss
1987 Hello Mary Lou: Prom Night II

TV seriály

2002 Safari (TV seriál)
2000 The Immortal (TV seriál)
1998 Animorphs (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace