foto

Anthony Howell

  • nar. 27.7.1971 (48 let)
    Lake District, Anglie, Velká Británie

Herecká filmografie

Filmy

2018 National Theatre Live: King Lear (divadelní záznam)
Onyx, los reyes del grial
2015 Dáma ve zlatém
2012 Dračí doupě 3 - Kniha děsivé temnoty (TV film)
2011 Hadley TK-421
2005 Slavery Business: Sugar Dynasty, The (TV film)
2004 Hawking (TV film)
2003 To druhé Boleynovic děvče (TV film)

TV seriály

2019 Alien: Isolation (TV seriál)
2016 Medicejové: Vládci Florencie (TV seriál)
2015 Ty, já a apokalypsa (TV seriál)

Galerie (4)

do profilu filmu >>
  • Anthony Howell

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky