foto

Chuck Tately

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Curious George 3: Back to the Jungle
2009 Zvědavý George: Následuj opici

TV seriály

2006 Zvědavý George (TV seriál)
1992 Goofyho tlupa (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
1990 Family Man, The (TV seriál)
1986 Valerie (TV seriál)

TV pořady

2001 WWF Tough Enough (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace