foto

Angela Robinson

  • nar. 14.2.1971 (47 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Jenbot
2017 Professor Marston & the Wonder Women
2007 Girltrash!
2005 Můj auťák Brouk
2004 Agentky D.E.B.S.
2003 D.E.B.S.
1995 Chickula: Teenage Vampire

TV seriály

2014 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Karma (S07E06)
2010 Gigantic (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Professor Marston & the Wonder Women
2004 Agentky D.E.B.S.

TV seriály

2016 Vražedná práva (TV seriál)
There Are Worse Things Than Murder (S03E02)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
Skanks Get Shanked (S02E04)
2014 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Karma (S07E06)
Ježíš nás spasí (S07E01)
2013 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Bolest mizí (S06E05)
Slunce (S06E02)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Soumrak (S05E11)
Dozvracet, jedeme dál (S05E05)

Střihačská filmografie

Filmy

2004 Agentky D.E.B.S.

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace