foto

Angela Robinson

  • nar. 14.2.1971 (47 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Professor Marston & the Wonder Women
2004 Agentky D.E.B.S.
1995 Chickula: Teenage Vampire

TV seriály

2016 Vražedná práva (TV seriál)
There Are Worse Things Than Murder (S03E02)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
Skanks Get Shanked (S02E04)
2014 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Karma (S07E06)
Ježíš nás spasí (S07E01)
2013 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Bolest mizí (S06E05)
Slunce (S06E02)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Soumrak (S05E11)
Dozvracet, jedeme dál (S05E05)
2009 Láska je Láska (TV seriál)
Lakmusový test (S06E05)
2008 Láska je Láska (TV seriál)
Lesbická jízda (S05E10)
Líbíš se mi, holka (S05E05)
2007 Láska je Láska (TV seriál)
Lepší je být ženou (S04E06)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Lítost (S01E03)

Střihačská filmografie

Filmy

2004 Agentky D.E.B.S.

Producentská filmografie

TV seriály

2007 Láska je Láska (TV seriál)
Loučení na pláži (S04E12)
Literární předloha (S04E11)
Lesk a bída (S04E10)
další epizody (12)

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Láska je Láska (TV seriál)
Laškování k popukání (S06E03)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace