foto

Nick Rotundo

  • zem. 30.8.2011
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Death Warrior
2008 Never Cry Werewolf
2007 Bad Girl Island
2006 Bažina
2005 Hollywoodský hmyz (TV film)
Tři
2004 Přímý zásah
Tajná zpověď
The Limit
2002 Darkness Falling
Fancy Dancing
Recept na vraždu (TV film)
2001 Čtvrtý anděl
2000 The Highwayman
1999 Medvědí vodopády
More to Love
The Life Before This
1998 A Brooklyn State of Mind
Breakout
Temná vášeň
1997 Married to a Stranger (TV film)
No Contest II
Zběsilost
Zkurvení šmejdi
1996 Gladiátor
Prázdniny s losem
1995 Ultimátum smrti
1994 Bez soutěže
Zastávka smrti
1993 Duch Niagary (TV film)
Mořský vlk (TV film)
Rudá horečka
Smrtelný pot
1992 Muž s mečem
1991 Oběť krásy (TV film)
Velké sousto
1990 Americký vampír 3
1989 Cold Comfort
Erik
Prom Night III: The Last Kiss
Vrah ve tmě (TV film)
1987 Hello Mary Lou: Prom Night II
Higher Education
1986 Bullies
Let
Velké plány
1985 Bez respektu
The Blue Man
1984 Thrillkill
1983 Cross Country
1982 Humongous

TV seriály

2013 Doylův okrsek (TV seriál)
Bon Cop, Bueno Cop (S05E01)
2011 Doylův okrsek (TV seriál)
Family Business (S02E13)
Don't Gamble with City Hall (S02E11)
Will the Real Des Courtney Please Stand Up? (S02E09)
další epizody (7)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
The Fall of the Republic (S01E12)
The Pen Is Mightier Than the Doyle (S01E10)
The Tell-Tale Safe (S01E08)
další epizody (7)

Režijní filmografie

Filmy

1998 G2
1995 Gladiator Cop
1994 Zastávka smrti

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 G2
1995 Gladiator Cop

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky