foto

Andreas Senn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Träume – Der Usedom-Krimi (TV film)
2018 Tatort - Friss oder stirb (TV film)
2017 Der Kommissar und das Kind (TV film)
Harter Brocken - Der Bankraub (TV film)
2016 Tatort – Das Recht, sich zu sorgen (TV film)
2014 Kein Entkommen (TV film)
Tatort - Das verkaufte Lächeln (TV film)
2013 Tatort - Kaltblütig (TV film)
2012 Nepohodlný svědek (TV film)
2011 Verschollen am Kap (TV film)
2009 Můj Džin z lahve a já (TV film)
Tatort - Vermisst (TV film)
Über den Tod hinaus (TV film)
2008 Lilys Geheimnis (TV film)
Willkommen zuhause (TV film)
2007 Mein Mörder kommt zurück (TV film)
2006 Tatort - Der Lippenstiftmörder (TV film)
2004 Pokojská a milionář (TV film)
2002 Důkaz uvnitř (TV film)
1998 Clonely Hearts
1996 Fools Rush In
1991 No Budget Spot 1991

TV seriály

2017 Kommissarin Heller (TV seriál)
Verdeckte Spuren (E07)
2015 Bella Block (TV seriál)
Die schönste Nacht des Lebens (E36)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2002 Sternenfänger (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1992 No Budget Spot '92

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 No Budget Spot 1991

Dokumentární

1992 No Budget Spot '92

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky