foto

Frank Van Passel

  • nar. 23.6.1964 (55 let)
    Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2011 Het varken van Madonna
2002 Villa des roses
1995 Manneken Pis
1993 Kan dat met gebakken aardappeltjes?
Smeerlappen, De
1992 Sikh-Story, De (TV film)
1989 Geur van regen, De
Ti amo
1985 Martha

TV seriály

2019 Dag Sinterklaas (TV seriál)
2014 Amateurs (TV seriál)
2008 De smaak van De Keyser (TV seriál)
1997 Terug naar Oosterdonk (TV seriál)
1993 Bex & Blanche (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Filmy

1993 Smeerlappen, De

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky