foto

Connie Walther

  • nar. 17.9.1962 (58 let)
    Darmstadt, Hesensko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Tatort - Leonessa (TV film)
2019 Die Rüden
2016 Die Hochzeit meiner Eltern (TV film)
2012 Zappelphilipp (TV film)
2009 Frau Böhm sagt Nein (TV film)
2008 Mord in aller Unschuld (TV film)
Schattenwelt
2007 12 heißt: Ich liebe dich (TV film)
2003 Und Tschüss, Ihr Lieben (TV film)
2001 Wie Feuer und Flamme
1998 Hauptsache Leben (TV film)
1996 Das erste Mal (TV film)
1992 Börsday Blues
1989 Mémoire, La
1986 Sprechstunde

TV seriály

2002 Das Duo (TV seriál)
Im falschen Leben (E01)
1999 Místo činu (TV seriál)
Offene Rechnung (S01E431)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Die Rüden
1996 Das erste Mal (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky