foto

Kai Maertens

  • nar. 2.11.1958 (60 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ostfriesensünde (TV film)
2018 Ostfriesenblut (TV film)
2017 Teufelsmoor (TV film)
2014 Einmal Bauernhof und zurück (TV film)
Leichenschmaus (studentský film)
2013 Judengasse
2012 Die Männer der Emden
Každý dělá, co umí
2010 Luises Versprechen (TV film)
2009 Krauseho kúra (TV film)
2008 Der Mond und andere Liebhaber
Die Schimmelreiter
2004 Cowgirl
Dreigroschenoper, Die (TV film)
2003 Benátské finále (TV film)
Der letzte Lude
Pralinková královna (TV film)
Přátelé z lepší společnosti (TV film)
2002 Duo - Tod am Strand, Das (TV film)
Místo činu: Hamburg - Pasažér (TV film)
2001 Auf Herz und Nieren
Bargeld lacht (TV film)
Küss mich, Tiger! (TV film)
Polizeiruf 110 - Seestück mit Mädchen (TV film)
2000 Die Helden (TV film)
Mister Boogie
Tatort - Blaues Blut (TV film)
1999 Beste Party - Heimatabend 1999, Die (TV film)
Männer vom K3 - Tod eines Festmachers, Die (TV film)
Stahlnetz - Die Zeugin (TV film)
1998 Der kleine Dachschaden (TV film)
Die Unschuld der Krähen (TV film)
Ufos über Waterlow (TV film)
1997 Null Risiko und reich (TV film)
1996 Ein starkes Team - Eins zu Eins (TV film)
Starkes Team - Mörderisches Wiedersehen, Ein (TV film)
1995 Starkes Team - Erbarmungslos, Ein (TV film)
1984 So ein Theater (TV film)

TV seriály

2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
Heldt (TV seriál)
2012 Auf Herz und Nieren (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
2011 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Upíři (S02E13)
2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Die Krise (S03E05)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2000 Donna Leon (TV seriál)
Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Nový parťák (S01E03)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

2009 Die Treuhänderin (TV film)
2001 Jud Süß - Ein Film als Verbrechen? (TV film)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace