foto

Wade Davis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Fractured Land
2013 From Neurons to Nirvana: The Great Medicines
2011 Čistá voda, černé zlato
2008 Peyote to LSD: A Psychedelic Odyssey (TV film)
Velký kaňon 3D
Zombiemania (TV film)
2007 11. hodina
2002 TABU (TV seriál)
1998 Záhady dějin (TV seriál)
1994 Divy minulosti (TV seriál)
Záhady minulosti (TV seriál)
1985 Průzkumník (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky