foto

Ján Zeman

  • nar. 13.2.1944
    Zvolen, Slovenský stát
  • zem. 19.11.2010 (66 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Společenská hra (studentský film)

TV seriály

2010 Comeback (TV seriál)
Komu zvoní hrany (S02E03)

Scénografická filmografie

Filmy

1996 Kamenný most

Režijní filmografie

Filmy

2001 Zlatý chléb (TV film)
1999 Zločin (TV film)
1998 Opojenie z premeny (TV film)
1995 Duchovo nájomné (TV film)
1992 Výstrel na Bonaparta (TV film)
1991 Dobrodinec (TV film)
1990 V rannej hmle
1988 Ale, choď!
Mesto Anatol (TV film)
1987 Hrdina západu (TV film)
Úsmev diabla
1985 On a ona (TV film)
1984 Ján Literát (TV film)
1983 Kľúče od mesta (TV film)
1982 Na konci diaľnice
1980 Citová výchova jednej Dáše
Zbraně noci - síla dne (TV film)
1979 Hra na telo
1969 Babie leto, čas smútku (TV film)
Kyselinovej sajrajt (studentský film)

Dokumentární

1976 Správa o smrti mladého muža

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1976 Správa o smrti mladého muža

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace