foto

Chang-seok Oh

  • nar. 2.6.1982 (37 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The House
2015 Misyeon, tobseutaleul humchyeola
2011 Athena: Bohyně války
2010 Jogeumman deo gaggayi
2007 Hwaryeohan hyooga

TV seriály

2019 Taeyangeui gyejeol (TV seriál)
2018 Richeu maen pueoumeon (TV seriál)
2017 Pigoin (TV seriál)
2016 Anturaji (TV seriál)
2015 Nae maeum banjjakbanjjak (TV seriál)
2014 Watta! Jangbori (TV seriál)
2013 Orora gongjoo (TV seriál)
2012 Sarangah sarangah (TV seriál)
2010 Atena : jeonjaengui yeosin (TV seriál)
2009 Dolahon Iljimae (TV seriál)
2008 Keudeuli saneun sesang (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 옥탑방의 문제아들 (TV pořad)
2017 Balchikhan donggeo - binbang iteum (TV pořad)
2013 Na honja sanda (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky