foto

Stefan Lukschy

  • nar. 3.7.1948 (72 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Suche Mann für meine Frau (TV film)
2001 Pinky a pejsek za milion
2000 Seitensprung ins Glück (TV film)
1999 Ich liebe meine Familie, ehrlich (TV film)
1997 Heimatgeschichten - Auf gute Nachbarschaft (TV film)
1996 Atemlos durch die Nacht (TV film)
Heimatgeschichten - Das wird schon werden (TV film)
Heimatgeschichten - Ungehörige Angehörige (TV film)
1995 Ach du Fröhliche (TV film)
Theaterdonner (TV film)
Ärzte: Sportarzt Conny Knipper - Giganten (TV film)
1990 Doppelte Nötzli, Der
1988 Destination Berlin
1982 Wer spinnt denn da, Herr Doktor?
1980 Valse triste
1976 Krawatten für Olympia (studentský film)
1974 Wessen Mann (studentský film)

TV seriály

2006 Rick & Olli (TV seriál)
2004 Unter Brüdern (TV seriál)
2003 Ein Gauner namens Papa (TV seriál)
2002 Bernds Hexe (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Salto postale (TV seriál)
1985 Nervensäge, Die (TV seriál)
1980 So geht's auch (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2003 Eddi Arent - Der Herr der Sketche (TV film)
1998 Heimatgeschichten - Glücksspiele (TV film)

Dokumentární

2008 Deutschland, deine Künstler (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

1974 Wessen Mann (studentský film)

Host

TV pořady

2016 30 Jahre Harald & Eddi - ein verrücktes Paar (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky