foto

Agnieszka Żulewska

  • nar. 26.6.1987 (31 let)
    Ozimek,Opolské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Plan B
Rimetti a noi i nostri debiti
2017 Já a můj táta
Konvoj
2015 Chemo
Démon
2014 Hardkor Disko
Warsaw by Night
2013 Taki pejzaż
2012 Bejby Blues
2011 Ve jménu ďábla

TV seriály

2019 Rojst (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (4)
2018 1983 (TV seriál)
Requiem (E08)
Mayday (E07)
Zdrada (E06)
další epizody (7)
Oslněni světlem (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Druga szansa (TV seriál)
To koniec (S05E10)
Sama (S05E09)
Bez strachu (S05E08)
další epizody (9)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Nie mogę cię stracić (S04E13)
Rozgrywka (S04E08)
2015 Krew z krwi (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
2014 Lekarze (TV seriál)
Zawsze przy Tobie (S04E04)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Pułapka medialna (S02E06)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 28 (S02E28)
Epizoda 23 (S02E23)
2011 Komisarz Alex (TV seriál)
Przepis na życie (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace